Bøker

Norge Rundt – langs våre vakreste veier. Les utdrag her. Om natur- og kulturopplevelser langs landets vakreste veistrekninger. 2. reviderte utgave av boka som først kom i 2004. Teksten er oppdatert og omarbeidet og en god del bilder er byttet ut. Nova forlag 2011. ISBN 978-82-92390-60-3.

 

Smak av Oslomarka – lokalhistorisk koke- og turbok. Les utdrag her. Med Ola Einbu. Om stuene i Oslomarka, deres historie, folkene som driver dem i dag, oppskrifter på maten de serverer og om turmuligheter og opplevelser i nærheten av stuene. kulTurforlaget 2010. ISBN 978-82-92255-09-4.

 

101 opplevelser – innen 101 kilometer fra Oslo sentrum. Om natur- og kulturopplevelser i Osloområdet. Orion forlag 2008.

 

 

 

Smak av Follo. Om særegne spisesteder i Follo, deres historie og oppskrifter på maten de serverer. Med Ola Einbu. kulTurforlaget 2008.

 

 

Romerike – eventyrlige opplevelser. En omfattende guide til naturopplevelser og kulturminner på Romerike. Med Ola Einbu. kulTurforlaget 2006.

 

 

 

Sør-Norge Rundt. En guide til naturopplevelser og kulturminner i Sør-Norge. Orion forlag 2006.

 

 

 

Norge Rundt. Om natur- og kulturopplevelser langs landets vakreste veistrekninger. Orion forlag 2004.

 

 

 

Smak av Oslo. Om særegne spisesteder i Follo, deres historie og oppskrifter på maten de serverer. Med Ola Einbu. kulTurforlaget 2004.

 

 

Eventyrlige Follo. En omfattende guide til naturopplevelser og kulturminner i Follo. Med Svein Grønvold og Øystein Øystå. Orion forlag 2003.

 

 

Smak av Valdres. Om særegne spisesteder i Valdres, deres historie og oppskrifter på maten de serverer. Med Ola Einbu. kulTurforlaget 2002.

 

 

Smak av Romerike. Om særegne spisesteder på Romerike, deres historie og oppskrifter på maten de serverer. Med Ola Einbu. Bak syv blåner forlag 2000.

 

 

Eventyrlige Romerike. En omfattende guide til naturopplevelser og kulturminner på Romerike. Orion forlag 1999.

 

 

Bak syv blåner. Om sagn og myter i norsk natur. Orion forlag 1997.

 

 

Fluefiske i skogens stille vann. Med Alf Rønneberg. Naturforlaget 1995.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s